REKLAMI GEÇ

Polis katiline müebbet

Polis katiline müebbet

Geçtiğimiz yıl Bodrum’da şüphelileri takip eden polis memuru Ercan Yangöz şehit olmuş, polis memuru Abdülkadir Doğan ise yaralanmıştı. Polis katili Fatih Özturan’ın yargılanması tamamlandı. Polis katiline müebbet ve artı 10 yıl ceza verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Eylül 2022 Salı, 18:05

Bodrum’da geçtiğimiz yıl 3 polis memuru şüphelileri takip ederken ateş açılmış, polis memuru Ercan Yangöz şehit olmuştu. Aynı olayda polis memuru Abdülkadir Doğan da yaralanmıştı.

Cinayete ilişkin yapılan yargılamanın 7 duruşmasından karar çıktı. Biri tutuklu iki sanığın yargılandığı dava Bodrum Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü.

Davaya tutuklu sanık Fatih Özturan, taraf avukatları, şehit polisin babası Şahin Yangöz, annesi Nursel Yangöz ve kardeşi ile meslektaşları katıldı. Tutuksuz sanık Efe Özturan ise SEGBİS aracılığıyla duruşmaya katıldı.

KATİLE MÜEBBET HAPİS
Mahkeme heyeti, katil zanlısı Fatih Özturan’ın, polis memuru Ercan Yangöz’ü şehit etmesinden dolayı müebbet hapis, polis memuru Abdülkadir Doğan’ı yaralamasından dolayı 10 yıl hapis cezasıyla cezalandırılmasına, oğlu Efe Özturan’ın ise beraatine karar verdi.

Yorumlar

AG   -  Bağlantı 27 Eylül 2022, 22:05

mekani cennet olsun nese dolu biriydi

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı