REKLAMI GEÇ

Polis korsan kitaba karşı vatandaşları uyarıyor

Polis korsan kitaba karşı vatandaşları uyarıyor

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği kitap fuarında vatandaşları korsan ve taklit ürünler konusunda bilgilendiriliyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Eylül 2022 Cuma, 21:11

Denizli Büyükşehir Belediyesi 5. Kitap Fuarı, EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde kapılarını açtı. Fuarı binlerce kitapsever ziyaret ederken, Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri de fuar alanında bir stant açtı. Korsan ve taklit ürünlerini satışının önüne geçmek ve bu konuda farkındalık oluşturmak isteyen ekipler burada vatandaşları korsan ve taklit ürünler konusunda bilgilendiriyor. Dağıtılan broşürlerle de vatandaşların bu konuda detaylı bilgi sahibi olması sağlanıyor. 

İl Emniyet Müdürlüğü’nden konu hakkında yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Güvenlik Hizmetlerinin yerinde ve zamanında yerine getirilmesi, hızlı ve etkin hizmet yürütülmesi, 5846 sayılı Fikri Mülkiyet Kanunu kapsamında Korsan Yayını engellemek amaçlı Güvenlik Daire Başkanlığının katkılarıyla, Denizli Büyükşehir Belediyesi organizesinde, EGS Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştiren Kitap Fuarında ‘üreten, geliştiren daha güçlü Türkiye için korsan ve taklit ürüne hayır’ temasıyla Güvenlik Şube Müdürlüğümüzün açmış olduğu stant çevresinde; vatandaşlarımız korsan ve taklit olarak üretilen ürünlere karşı farkındalık yaratmak amacıyla sözlü veya broşür dağıtmak suretiyle bilgilendirme faaliyeti yapılmıştır.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı