REKLAMI GEÇ

Polis memuru 75 bin mektup dağıtacak

Polis memuru 75 bin mektup dağıtacak

Denizli Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Ramazan Aygündüz, sorumlu olduğu 6 mahalle için dolandırıcılık ve hırsızlık konusunda dikkatli olunması konusunda uyarıların bulunduğu bir mektup yazdı. Çoğalttığı mektubun 10 bin kopyasını Aygündüz, kapı kapı dolaşarak dağıtmaya başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Mayıs 2014 Çarşamba, 09:18

Ramazan ÇETİN/ DENİZLİ, (DHA)

Dolandırıcılık ve hırsızlık olayları, vatandaşların en çok canını yakan olayların başında geliyor. Her defasında farklı bir yöntem bulup vatandaşları dolandıranlar ile en küçük fırsatı değerlendirip girdiği ev ve işyerlerinde hırsızlık yapanlarla emniyet güçleri yoğun mücadele ediyor. Emniyetten sıkça da cep telefonlarına uyarı mesajları atılıyor, giriş kapılarına çıktılar yapıştırılıyor.

Denizli Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Ramazan Aygündüz ise, sorumlu olduğu Hacıkaplanlar, Fesleğen, İstiklal, İncilipınar, Mehmetçik ve Kuşpınar mahalleleri için ilginç bir proje başlattı. Vatandaşı dolandırıcılık ve hırsızlık konusunda uyaran bir mektup yazan Aygündüz, çoğalttığı 10 bin kopyasını kapı kapı dolaşarak mahalle sakinlerine dağıtmaya başladı.

Sorumlu olduğu altı mahallede 75 bin kişiye ulaşmayı hedefleyen Aygündüz, projeyle toplum ve polis arasında iletişimin sağlanması, toplumun öncelikli güvenlik beklentilerinin tespit edilmesi, çocukların, gençlerin suçlara ve kötü alışkanlıklara karşı korunması, suç önlemeye yönelik tedbir alma ve toplumsal sorumluluk bilincinin geliştirilmesi, mala ve cana karşı suçlarda toplumda oluşan güvensizlik kaygısı ve suç korkusunun giderilmesi gibi hedeflerinin olduğunu belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı