REKLAMI GEÇ

Polis okullarda

Polis okullarda

Denizli Emniyet Müdürlüğü, 03-18 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirdiği “Gençlik ve Güvenli Gelecek” projesi kapsamında 11 okulda, 979 öğrenciye ulaştı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Aralık 2014 Cuma, 17:06

İl Emniyet Müdürlüğü, Denizli’de bulunan 11 okulda, 12. Sınıf öğrencilerine yönelik olarak “Gençlik ve Güvenli Gelecek” projesi gerçekleştirdi. 

denizli-emniyet-polis-okullarda-ic

Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, proje hakkında bilgi verildi. Projenin özellikle önümüzdeki yıl üniversiteyi kazanarak ailelerinden ayrılacak olan gençlere yönelik hazırlandığının vurgulandığı açıklamada, “Birçoğunun yalnız başına farklı bir şehirde farklı bir ortamda arkadaşları ile birlikte kalacak olmaları, girdikleri farklı ortamlarda suistimal edilmelerinin önüne geçilmesi, gençlerimizin, kendilerine belirledikleri hedeflerden sapmayarak, vatanımıza ve milletimize faydalı birer birey olmaları yönünde sağlıklı bir şekilde üniversite eğitimlerini tamamlamalarına katkı sağlanması, ne yaptığını bilen, saygın, itibar sahibi, farkında bireyler olma yolunda vizyonlarını geliştirerek, etraflarındaki güzelliklere farkındalıklarının arttırılması amaçları ile gerçekleştirilen “Gençlik ve Güvenli Gelecek” konferanslarında 11 okulda, 979 öğrenci bilgilendirilmiştir” denildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı