REKLAMI GEÇ

Polis uyuşturucu satıcılarına nefes aldırmıyor

Polis uyuşturucu satıcılarına nefes aldırmıyor

Denizli Emniyet Müdürlüğü Nakrotik Bürosu ekipleri uyuşturucu satıcılarına nefes aldırmıyor. Son bir hafta içinde gerçekleştirilen operasyonlarda çok miktarda zehir ele geçirildi, gözaltına alınan 21 zanlıdan 16’sı tutuklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Eylül 2020 Pazartesi, 15:49

Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Bürosu ekipleri tarafından 21-27 Eylül tarihleri arasında bir dizi operasyon gerçekleştirildi.

İl dışından uyuşturucu getirdiği ve Denizli’de pazarladığı belirlenen zanlılara yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda 16 kişi gözaltına alındı.

Operasyonların yanı sıra uyuşturucu ticareti suçlamasıyla haklarından yakalama kararı bulunan 5 zanlı da gözaltına alındı.

Zanlılar işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan zanlılardan 16’sı tutuklandı, diğerleri adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Operasyonlarda zanlıların ikametlerinde, araçlarında ve üzerlerinde yapılan aramalarda 144 gram metamfetamin, 53 gram eroin, 21 gram esrar, 1,5 gram kokain, 1,5 gram sentetik kannabinoid, 12 adet sentetik ecza hap, 2 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet pompalı tüfek, tabanca ve tüfeğe ait 13 adet mermi ile uyuşturucu madde satışından elde edilen 35.509 lira ele geçirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı