REKLAMI GEÇ

Polis uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor

Polis uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor

Denizli Emniyet Müdürlüğü, Denizli Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu ile mücadele kapsamında art arda operasyon düzenliyor. Son yapılan baskınlarla iki uyuşturucu çetesi daha çökertildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Eylül 2019 Pazartesi, 15:27

Denizli Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin uyuşturucu ile mücadelesi sürüyor. Ekipler okullarında açılması ile denetimleri daha da sıklaştırdı. Son yapılan operasyonda iki uyuşturucu çetesi çökertildi. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü biriminin de destek verdiği son operasyonda 28 ekip görev aldı.

Dört ay öncesinden takibe alınan ve tüm bağlantıları deşifre edilen uyuşturucu çeteleri için belirlenen 6 adrese şafak vakti operasyon düzenlendi. 28 ekibin görev aldığı eş zamanlı operasyonlarda, 6 kişi göz altına alınırken, halen cezaevinde bulunan bir kişi de soruşturmaya dahil edildi.

Operasyonlardaki aramalarda satışa hazır 9 paket halinde 10 gram eroin maddesi, 5 paket halinde 11 gram esrar maddesi, 14 adet ecstasy hap ve 1 adet lyrica hap ele geçirildi. Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti Yapmak suçundan yakalanarak gözaltına alınan 6 şüpheli sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı