REKLAMI GEÇ

Polis uyuşturucuyla her alanda mücadele ediyor

Polis uyuşturucuyla her alanda mücadele ediyor

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri uyuşturucuyla her alanda mücadele ediyor. Gerçekleştirdiği operasyonlar ile halkı zehirleyen uyuşturucu satıcılarına darbe üstüne darbe vuran polis, vatandaşlara da birebir ulaşarak tehlikeleri hakkında bilgiler veriyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Şubat 2021 Perşembe, 16:50

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri ‘Narko-Nokta’ projesi kapsamında AVM’de stant açtı, 960 vatandaşa birebir ulaşarak uyuşturucu maddeler ile tehlikelerinin anlatıldığı broşür dağıttı.
Özellikle çocuklar ve gençlerin bağımlılık yapıcı madde kullanımını engellemek amacıyla yapılması gerekenleri anlatan polis, bağımlı olunmadan kullanımın fark edilmesi ve erken müdahalenin hayat kurtardığına dikkat çekti.

Vatandaşlara uyuşturucu konularında güvenlik güçleriyle nasıl irtibata geçileceği ve “UYUMA ihbar programı” hakkında da bilgiler verildi, destek istendi.

Polis, uyuşturucuya karşı halkın bilgilendirilmesinin hedeflendiği projeyi önümüzdeki günlerde de sürdürecek.

Yorumlar

Hikmetmeyveci   -  Bağlantı 11 Şubat 2021, 19:56

Siz iranlilari bu Denizli ye sokmadan önce düşüneceksiniz bunları,yazık AVM de broşür dağıtıyorlar,bu kadar mı vahim durum yazık kere yazık.iranli başına 50 bin dolar alıyor devlet,sırf bu yüzden Denizli gibi memleketi böyle şeylere maruz biraktiniz

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı