REKLAMI GEÇ

Polisi ayağa kaldırdı

Polisi ayağa kaldırdı

Gazi Bulvarı’nda, bir tekstil firması çalışanı soyulduğunu söyleyerek polisi ayağa kaldırdı. Ancak, çalındığını iddia ettiği para çantasında çıktı.

Burak Coşkun / DENİZLİHABER / 30 Nisan 2015 Perşembe, 19:23

Babadağlılar İşhanı’nda faaliyet gösteren birtekstil firmasında çalışan Özlem Güneri (30), patronunun verdiği 2 bin lira ile ödeme yapmak üzere Merkezefendi Belediyesi’ne gitti. Veznede sıranın kendisine geldiğinde çantasını açan Güneri, birden paniğe kapıldı.

Belediye binasından çıkıp bir banka şubesinin önüne gelen ve bu arada 155 Polis İmdat’ı arayan Güneri, soyulduğunu söyledi. Özlem Güneri, polis ekibine “İşyerinden aldığım 2 bin lira parayı zarfın içerisine koydum. Bankaya ve belediyeye para yatırmaya gitmek için işyerinden çıktım. Yolda yürürken birkaç işyerine girip çıktım. Tanımadığım kişilerle muhatap oldum. Bu sırada çantamın içerisinde bulunan içerisinde 2 bin lira bulunan zarf çalınmış” dedi.

POLİS BAYRAMYERİ MEYDANI’NDA HIRSIZ ARADI
Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Bürosu ekipleri, olayın nasıl olduğunu anlamak için Güneri’yle beraber işyerine, daha sonra girip çıktığı yerlere gitti. buralardaki güvenlik kamerası görüntüleri tek tek incelendi.Ancak bir ipucuna rastlanamayınca, Bayramyeri Meydanı ve çevresinde şüpheli görülen kişilerin kimlik sorgulaması yapıldı.

Polis ekipleriyle birlikte aramalara katılan Özlem Güneri, cep telefonunu almak için çantasını açtı ve çalındığını iddia ettiği 2 bin lira telefonun bulunduğu bölümde çıktı. Çalındığını iddia ettiği para da çantanın içinden çıktı. Genç kadın, yaşadıklarının şokuyla hemen parayı saydı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı