REKLAMI GEÇ

Polisi görünce uyuşturucuyu banyo giderine attılar, ama yakalanmaktan kurtulamadılar

Polisi görünce uyuşturucuyu banyo giderine attılar, ama yakalanmaktan kurtulamadılar

Denizli’de narkotik polisinin bir eve düzenlediği operasyonda zehir tacirleri yakalanmamak için uyuşturucuyu banyo giderine attı. Polis yaptığı aramada banyo giderine atılan uyuşturucuyu elektrik süpürgesiyle çıkardı, evdeki 5 kişiyi de gözaltına aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Nisan 2021 Pazartesi, 16:55

Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri kent genelinde uyuşturucu ticaretine yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Ekipler, uyuşturucu satışı ve kullanımına yönelik son bir haftada düzenlediği operasyonlarda 33 şüpheliyi yakaladı. Emniyetteki işlemlerinin ardından hakim karşısına çıkarılan şüphelilerden 16’sı cezaevine gönderildi.

POLİS UYUŞTURUCUYU ELEKTRİK SÜPÜRGESİYLE ÇEKİ ÇIKARDI
Narkotik polisinin bir eve düzenlediği operasyonda şüpheliler polisin geldiğini fark edince uyuşturucuyu banyo giderine attı. Evde yaptıkların aramada uyuşturucunun yerini tespit eden ekipler banyo giderindeki 70 gram Kannabinoid maddesini elektrik süpürgesiyle çekerek aldı.

Yapılan operasyonda 5 kişi gözaltına alındı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 1’i tutuklandı. Ayrıca evde yapılan aramada uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen 2 bin 265 liraya da el kondu.

UYUŞTURUCU RADYODAN ÇIKTI
Hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında da denetimlerini sürdüren polis ekipleri, yasağı ihlal eden bir kişi ve aracında yaptıkları aramada, aracın radyo kısmına zulalanmış satışa hazır vaziyette uyuşturucu ele geçirdi. Şüpheli polis ekiplerince gözaltına alındı.

Narkotik polisi tarafından kent genelinde yapılan uyuşturucu operasyonlarında, yarım kilogram esrar, farklı cins ve miktarlarda satışa hazır vaziyette uyuşturucu madde, uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen 2.025 TL, ruhsatsız tabanca, 2 kurusıkı tabanca, tabancalara ait 8 adet mermi ile hassas terazi ele geçirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı