REKLAMI GEÇ

Polisten kaçakçılara darbe

Polisten kaçakçılara darbe

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şu müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonda 4 bin 470 paket kaçak sigara ile 3 bin 700 litre kaçak akaryakıt ele geçirdi. Operasyonlarla 27 bin 840 TL’lik kamu zararının da engellendiği belirtildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Ekim 2014 Cumartesi, 09:42

Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, il genelinde sigara ve akaryakıt kaçakçılarına yönelik operasyonlar gerçekleştirdi.

KOM ekipleri, Denizli-Antalya karayolu üzerinde durdurdukları araç içerisinde yaptıkları aramada toplam 4 bin 470 paket kaçak sigara ele geçirdi. Operasyonda yakalanan bir kişi hakkında 5607 sayılı Kaçakçılık Kanununa Muhalefet suçundan işlem yapıldı.

Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, yakalanan kaçak sigaraların piyasa değerinin yaklaşık 16 bin TL, önlenen vergi kaybının da 11 bin TL olduğu belirtildi.

ic-1

KAÇAK YAĞ OPERASYONU
Akaryakıt kaçakçılığının önlenmesine yönelik operasyonlarını da sürdüren polis ekipleri, bir araca kaçak madeni yağ doldurulduğu sırada suçüstü yaptı. Operasyonun devamında bir işyerinde 3 bin700 litre madeni yağ ele geçirildi. 3 kişi hakkında yasal işlem yapılırken, yaklaşık 11 bin 840 TL’lik kamu zararının önlendiği bildirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı