REKLAMI GEÇ

Polisten silah kaçakçılığı operasyonu

Polisten silah kaçakçılığı operasyonu

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, silah kaçakçılığı şebekesini çökertti. Eş zamanlı yapılan şok baskınlarda 20 zanlı gözaltına alındı, çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi. Zanlılardan ikisi tutuklandı, diğerleri tutuksuz yargılanacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Ekim 2017 Cuma, 09:25

Başka illerden getirdikleri silah ve mühimmatları Denizli merkez ile Sarayköy, Serinhisar, Güney ve Aydın’da satmak isteyen silah kaçakçılığı şebekesini tespit eden Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 8 ay süren kapsamlı bir soruşturma yürüttü.

OPERASYON İÇİN DÜĞMEYE BASILDI
Soruşturmanın tamamlanması, şebekenin 20 üyesi ile ikametlerinin tespit edilmesinin ardından operasyon için düğmeye basan polis, zanlıların ikametlerine eş zamanlı olarak operasyonlar gerçekleştirdi.

ÇOK SAYIDA SİLAH VE MÜHİMMAT ELE GEÇİRİLDİ
Çok sayıda polisin görev aldığı baskınlarda zanlıların ikametleri, eklentileri ve araçlarında aramalar yapıldı. Araçlarının kaputlarına ve ikametlere gizlenmiş halde 8 tabanca, 13 kuru sıkı tabanca, 30 av tüfeği ve 550 fişek ele geçiren polis, 20 zanlıyı da gözaltına aldı. Aramalarda ayrıca 150 adet tarihi eser bulundu.

KURU SIKI TABANCALARI DÖNÜŞTÜRÜYORLARDI
Zanlıların kuru sıkı tabancaların namlu ağızlarını açarak ateşli silaha çevirdikleri de tespit edildi. Aramalarda, bu tabancaları denedikleri bir kütük de ele geçirildi.

ZANLILAR MAHKEMEYE SEVK EDİLDİ
Gözaltına alınan zanlılar, Emniyet Müdürlüğü’ne getirilerek sorgulandı. İşlemleri tamamlanan zanlılar adliyeye sevk edildi. Zanlılardan ikisi tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 18 zanlı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı