REKLAMI GEÇ

Polisten uyuşturucu şebekesine darbe: 7 gözaltı, 5 tutuklama

Polisten uyuşturucu şebekesine darbe: 7 gözaltı, 5 tutuklama

Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Bürosu ekipleri, Çivril’de özellikle gençleri zehirleyen uyuşturucu şebekesini çökertti. Uyuşturucu kullananların ifadelerinden yola çıkan ve 2 ay soruşturma yürüten ekipler Çivril ve İzmir’de eş zamanlı baskınlar gerçekleştirdi. Gözaltına alınan 7 kişiden 5’i tutuklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Ocak 2021 Cumartesi, 13:24

Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Bürosu ekipleri, farklı zamanlarda uyuşturucu kullanma suçlamasıyla gözaltına alınan 10 şüphelinin ifadelerinde uyuşturucu şebekesini belirledi.

Kullanıcıların ifadelerinden yola çıkan narkotik timleri, Çivril’de uyuşturucu şebekesine yönelik kapsamlı bir soruşturma başlattı. Yaklaşık 2 ay süren çalışmanın ardından operasyonlar için düğmeye basıldı.

Narkotik ekipleri, özel harekat timlerinin de katılımıyla Çivril’de 9, İzmir’de de 1 adrese eş zamanlı baskınlar gerçekleştirdi. Operasyonlarda 7 zanlı gözaltına alındı.

Muhtelif miktar ve cinslerde uyuşturucu maddeler ele geçirilirken, emniyette işlemleri tamamlanan zanlılar adliyeye sevk edildi. 7 zanlıdan 5’i tutuklandı, 2 zanlı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı