REKLAMI GEÇ

Polisten uyuşturucu tacirlerine büyük darbe

Polisten uyuşturucu tacirlerine büyük darbe

Denizli emniyet Müdürlüğü Narkotik Bürosu ekipleri zehir tacirlerine yönelik kapsamlı operasyonlara imza attı. Uyuşturucu ticaretinin güvenlik kamerasına takılmasının ardından yürütülen operasyonlarda gözaltına alınan 23 zanlıdan 12’si tutuklandı, uyuşturucu kullanan 26 kişi hakkında da yasal işlem yapıldı. Operasyonlarda yüksek miktarda uyuşturucu ele geçirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Mart 2018 Salı, 09:59

Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Bürosu ekipleri, apartman girişinde uyuşturucu ticaretinin güvenlik kamerasına takılmasının ardından kapsamlı bir soruşturma başlattı.

İLK OPERASYON APARTMAN GİRİŞİNDEKİ SATIŞA
Narkotik timleri ilk operasyonu, basına da yansıyan apartman girişinde uyuşturucu ticareti olayına yönelik gerçekleştirdi. Kamera kayıtlarından uyuşturucu satışı yapan kişinin O.Y. olduğunu belirleyen polis, Pamukkale’nin Topraklık Mahallesi’nde uyuşturucu ticareti yapılan ikamete baskın düzenledi. Operasyonda O.Y. ile birlikte bu kişiye yardım eden D.D. isimli bayan ve H.K. gözaltına alındı. Yapılan aramada ise satışa hazır ve paketlenmiş halde eroin ve esrar maddeleri ele geçirildi. Soruşturmanın ardından mahkemeye çıkarılan O.Y. tutuklandı.

KAÇMAYA ÇALIŞTI, BAŞARAMADI
Emniyet Müdürlüğü Narkotik Bürosu ekipleri, bir başka olayda, İzmir Karayolu Akça Caddesi üzerinde durumundan şüphelendikleri bir aracı durdurmak istedi. Araçta bulunan iki kişi dur ihtarına uymadı ve kaçmaya çalıştı. Ancak, polis kısa bir kovalamacanın ardından aracı durdurmayı başardı, iki kişi gözaltına alındı.

Zanlıların üzerlerinde ve araçta yapılan aramada ruhsatsız silah ve mermiler ile E.K. isimli bayan şüphelinin üzerinde metamfetamin maddesi, cep telefonu kılıfına gizlenen bir beze emdirilmiş halde de sentetik kannobinoid maddesi ele geçirildi. Biri kadın iki kişi gözaltına alınarak sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

OPERASYONLAR BAŞARIYLA SONUÇLANDI
Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 20 Şubat-5 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında 110 gram esrar, 87 gram metamfetamin, 44 gram eroin, 16 adet uyuşturucu uyarıcı hap, 1 gram sentetik kannobinoid maddesi ele geçirdi.

23 GÖZALTI 12 TUTUKLAMA
Operasyonlarda zehir ticareti yaptıkları belirlenen 23 kişi gözaltına alındı. İşlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen zanlılardan 12’si tutuklandı, diğerleri de tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Operasyonlar kapsamında uyuşturucu kullandıkları belirlenen 26 kişi hakkında da işlem yapıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı