REKLAMI GEÇ

Profesöre darp iddiası

Profesöre darp iddiası

Sağlık çalışanlarına yönelik şiddet olaylarına bir yenisi daha eklendi. Denizli Özel BSK Cerrahi Hastanesi’nde Prof.Dr. Erdal Coşkun’un, hasta yakınları tarafından darp edildiği ileri sürüldü. Denizli Tabip Odası Başkanı Prof.Dr. Gökhan Önem, yaptığı yazılı açıklama ile darp olayını kınadı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Eylül 2014 Perşembe, 14:45

Denizli Özel BSK Cerrahi Hastanesi’nde görev yapan Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Prof.Dr. Erdal Coşkun’un hasta yakınları tarafından darp edildiği ileri sürüldü. İddialara göre olay, Prof.Dr. Coşkun’un hastanenin bir sağlık çalışanı ile hasta yakınları arasındaki tartışmaya müdahale etmek istemesiyle başladı. Prof.Dr. Coşkun’un hasta yakınları tarafından darp edildiği, konu ile ilgili yasal girişimlerin başlatıldığı belirtildi.

Bu arada Denizli Tabip Odası Başkanı Prof.Dr. Gökhan Önem de yazılı bir açıklama yaparak, olayı kınadı. Prof.Dr. Önem, “Meslektaşımız Prof. Dr. Erdal Coşkun, bir sağlık personeline uygulanan sözlü şiddeti önlemeye çalışırken hasta yakınları tarafından darp edilmiş ve tehditlere maruz kalmıştır. Sağlık personelimize ve meslektaşımıza uygulanan şiddeti Denizli Tabip Odası olarak kınıyoruz” dedi.

ic-

Prof.Dr. Önem, sağlık çalışanlarına yönelik şiddet olaylarının kaynağının, iktidarın sağlık alanındaki politikaları olduğunu öne sürdü.

Yorumlar

Prof. Dr. Hüseyin Bağ   -  Bağlantı 4 Eylül 2014, 21:51

Şiddete maruz kalan Sayın Hocamız, değerli bilim insanı Prof.Dr. Erdal Coşkun’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, şiddete başvuranları da esefle kınıyorum.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı