REKLAMI GEÇ

Resmi Gazete’de yayımlandı. Denizli’ye 20 hakim, savcı ve idare mahkemesi üyesi atandı

Resmi Gazete’de yayımlandı. Denizli’ye 20 hakim, savcı ve idare mahkemesi üyesi atandı

Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu Kararları Resmi Gazete’de yayımlandı ve yürürlüğe girdi. Karara göre Denizli’ye 7 hakim, 12 Cumhuriyet savcısı ile Denizli İdare Mahkemesi üyesi ataması gerçekleştirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Mart 2024 Cuma, 14:56

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Kararları, Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Yeni atamayla Zehra Uslu Acıpayam Hakimi, Nesibe Büşra Güngör Şen Denizli Hakimi, Mahmut Furkan Gündeş Denizli Hakimi, Zehra Bedur Acıpayam Hakimi, Tuğba Yıldız Çivril Hakimi, Furkan Mezararkalı Çivril Hakimi, Aybüke Şirin Denizli Hakimi oldu.

Karar ile Süleyman Topan Denizli Cumhuriyet Savcısı, Süleyman Açcı Cumhuriyet Savcısı, Hakan Turkut Denizli Cumhuriyet Savcısı, Hacı Şammas Altan Acıpayam Cumhuriyet Savcısı, Yusuf Ermiya Şen Denizli Cumhuriyet Savcısı, Barış Yılmaz Denizli Cumhuriyet Savcısı, İsmail Ülker Buldan Cumhuriyet Savcısı, Handenur Coşkun Sarayköy Cumhuriyet Savcısı, Emre Mumcu Tavas Cumhuriyet Savcısı, Salih Gürbüz Denizli Cumhuriyet Savcısı, Yasemin Tulumlu Denizli Cumhuriyet Savcısı ve Abdulaziz Dolap Tavas Cumhuriyet Savcısı olarak atandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı