REKLAMI GEÇ

Sahte belgelerle para toladılar

Sahte belgelerle para toladılar

Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Denizli, Manisa, Uşak, Isparta, Aydın, Afyon ve Muğla’da dolandırıcılık olaylarına karışan 8 şüpheliyi Tavas’ta yakaladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Mayıs 2019 Cuma, 15:58

GSM Şirketlerinden geldiklerini söyleyip bölgeye baz istasyonu kurulacağını ve bunun için vergisini almak zorunda olduklarını belirtip işletmelerden para toplayarak dolandırıcılık yapan 8 şüpheli Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin titiz çalışması ile Tavas’ta yakalandı.

Dolandırıcılık olayıyla ilgili yapılan çalışmaların sonunda Tavas’ta yakalanan 8 şüphelinin aynı şekilde Denizli ile birlikte Manisa, Uşak, Isparta, Aydın, Afyon ve Muğla’da da dolandırıcılık olaylarına karıştıkları belirlendi.

Yakalanan şüphelilerin sahte plaka ile kullandıkları araçta ve evlerinde yapılan aramalarda 1 adet sahte plaka, 2 adet GSM şirketlerine ait sahte görevli belgesi, 16 adet sahte kiralama sözleşmesi, 1 adet sahte yetkilendirme belgesi, 50 adet kartvizit, 1 adet matkap, 24 adet kaşe ve 122 adet başkalarına ait kimlik fotokopisi ele geçirildi. Daha sonra şüpheliler adli mercilere teslim edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı