REKLAMI GEÇ

Sarayköy’de 2 çocuk babası bakkal canına kıydı

Sarayköy’de 2 çocuk babası bakkal canına kıydı

Sarayköy’ün Sakarya Mahallesi’nde bakkal dükkanı işleten 54 yaşındaki 2 çocuk babası Mehmet M. bahçede kendini asarak canına kıydı. Mehmet. M.nin intihar etmeden önce arkadaşlarını arayıp vedalaştığı ortaya çıktı. Mehmet M.nin son paylaşımı ise, “Memleket yolculuğu başladı hayat dedin dalda bir yaprak donduracak kara toprak gerçek dostlara selam olsun” oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Ağustos 2021 Çarşamba, 15:08

Sakarya Mahallesi’de yaşayan ve bakkal dükkanı işleten 54 yaşındaki Mehmet M. kendini iple ağaca asarak yaşamına son verdi.

Evli ve 2 çocuk babası olan Mehmet M. Eve dönmeyince ailesi meraklandı, durumu polis ekiplerine bildirdi gece saatlerinde çevrede bulunan bir bahçede Mehmet M.’nin cansız bedenini buldular.

ARKADAŞLARINDAN HELLALİK İSTEDİ
Denizlihaber’in çevresinden edindiği bilgilere göre; Mehmet M.’nin yaklaşık 3 aydır psikolojik sorunlarının olduğu ve intihar etmeden önce de çevresindeki arkadaşlarını aradığı, helallik isteyip vedalaştığı ifade edildi.

‘MEMLEKET YOLCULUĞU BAŞLADI’ PAYLAŞIMI
Mehmet M. intihar etmeden önce de sosyal medyasından, “Memleket yolculu başladı hayat dedin dalda bir yaprak donduracak kara toprak gerçek dostlara selam olsun” paylaşımı yaptı.

Mehmet M.’nin cenazesi bugün kılınacak cenaze namazının ardından Saraköy Mezarlığı’na defnedilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı