REKLAMI GEÇ

Şehidin babası ambulansla Ankara’ya götürüldü

Şehidin babası ambulansla Ankara’ya götürüldü

Diyarbakır’daki hain saldırıda şehit düşen Denizlili Emniyet Müdürü Ahmet Kabukçu’nun babası Kamil Kabukçu, ambulansla cenaze töreninin yapılacağı Ankara’ya götürüldü. Serinhisar Belediyesi de, başkentteki cenaze törenine katılmak isteyenler için bir otobüs tahsis etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Aralık 2015 Çarşamba, 10:48

Ankara Emniyet Müdürlüğü’nde görevliyken, geçici görevle gittiği Diyarbakır’da bölücü teröristlerin hain saldırısında şehit düşen 3. Sınıf Emniyet ve Özel Harekat Şube Müdürü Ahmet Kabukçu için Denizli yasta.

Cenazenin Ankara’da toprağa verileceğinin açıklanmasının ardından, şehit Emniyet Müdürü’nün babası Kamil Kabukçu (83), kalp hastası olması nedeniyle İl Sağlık Müdürlüğü’nün tahsis ettiği ambulansla Ankara’ya gönderildi. Acılı babaya yolculuğu boyunca bir sağlık ekibi eşlik etti.

Serinhisar Belediyesi de Ankara’daki cenaze törenine katılmak isteyenler için bir otobüs tahsis etti. Belediye Başkanı Mehmet Kobaş, şehidin yakınlarından oluşan 50 kişilik grubun bir otobüsle yola çıktığını, kendisinin de cenaze törenine katılacağını söyledi.

Yorumlar

altan   -  Bağlantı 16 Aralık 2015, 13:54

Alla rahme eylesin mekanı cennet olsun ailesin sabı versin

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı