REKLAMI GEÇ

Şehit Kandemir yürekleri bir kez daha yaktı

Şehit Kandemir yürekleri bir kez daha yaktı

Haziran’dan sonra yeniden hortlayan terör ateşi ilk Çivril’e düşmüştü. 30 Temmuz’da Şırnak’ta şehit düşen Ömer Kağan Kandemir’in şehit olmadan bir gün önce çektiği video yürekleri bir kez daha yaktı. Şehit Kandemir’in Ebru Gündeş’in “Kaçak” şarkısından kısa bir bölüm seslendirdiği video ortaya çıktı.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 6 Kasım 2015 Cuma, 09:56

Denizli, Çivrilli Şehit Kağan Kandemir’in şehit olduğu haberi ile sarsılmıştı. 30 Temmuz’da Şırnak’ta izinden dönen askerlerin birliklerine götürülmesi sırasında yol emniyeti sağlayan konvoy saldırıya uğramış, Piyade Er Ömer Kağan Kandemir, silah arkadaşları ile birlikte şehit düşmüştü.

ŞEHİT OLMADAN BİR GÜN ÖNCE
Denizli’yi yasa boğan Ömer Kağan Kandemir’in şehit olmadan bir gün önce çektiği bir video ortaya çıktı. Ebru Gündeş’in “Kaçak” şarkısını seslendiren Şehit Er Kağan Kandemir, yürekleri bir kez daha sızlattı.

Kandemir’in seslendirdiği şarkının sözleri de yaşanan acıyı daha da artırıyor. Şarkının, “Bir daha bu yolları aynı hevesle yürür müyüm? Kim bilir ne bekliyor kalır mıyım ölür müyüm? Ne malum dünya gözüyle bir daha görür müyüm?” dizelerini seslendiren Kandemir’in, videoyu tebessüm ederek sonlandırdığı görülüyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı