REKLAMI GEÇ

Şehit polise son görev

Şehit polise son görev

Geçtiğimiz hafta Çevik Kuvvet polislerini taşıyan minibüsün yaptığı kazada ağır yaralanan ve bugün sabah saatlerinde şehit olan Ramazan Akçadağ için tören düzenlendi. Şehit Akçadağ gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Ayhan Akar / DENİZLİHABER / 12 Nisan 2017 Çarşamba, 11:49

Çevik Kuvvet polislerini taşıyan minibüs ile Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü aracının çarpıştığı kazada yaralanan polis memuru Ramazan Akçadağ, tedavi gördüğü Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde sabah 07.30’da şehit oldu. Şehit polis memuru için Emniyet Müdürlüğü’nde tören düzenlendi. Yakınları ve mesai arkadaşları Şehit Akçadağ’ı gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurladı.

Kazada yaralanan polislerin 7’si kısa süren tedavilerinin ardından taburcu edilirken, durumu ağır olan polis memuru Ramazan Akçadağ, hastanede tedavi altına alınmıştı. Durumu ağır olan polis memuru Ramazan Akçadağ, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı ve sabah saat 07.30’da şehit oldu.

Emniyet Müdürlüğü Tören Alanı’nda gerçekleştirilen törene Şehit Ramazan Akçadağ’ın anne babası Yeter ve Ömer Akçadağ ile kardeşleri Murat, Mert ve Dilek’in yanı sıra Vali Ahmet Altıparmak, Milletvekilleri Kazım Arslan, Sema Ramazanoğlu, Emin Haluk Ayhan, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, bazı ilçe belediye başkanları ve Denizli Emniyet Müdürlüğü’nde görevli birim müdürleri de katıldı.

Törende duygu dolu bir konuşma yapan Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, “Şehitlik yüce dinimizde peygamberimizden sonra en yüce manevi mertebedir. Şehit kardeşimiz de bu mertebeye ulaşmıştır. Yine şanlı tarihimiz boyunca üzerinde yaşadığımız bu topraklarda şehit olarak yatan binlerce meslektaşımız vardır. Bu uğurda ecdadımız da canlarını vermiş, bu ülkeye armağan etmiştir. Bizler de bu kutsal emanete sadık kalarak görevimizi hakkıyla yapma gayreti içerisindeyiz. Bu duygularla şehidimize Allah’tan rahmet, geride kalan yakınlarına sabırlar diliyorum” dedi.

Şehit Ramazan Akçadağ’ın cenazesi memleketi olan Kırıkkale’ye gönderildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı