REKLAMI GEÇ

Şehidin cenazesi Denizli’den kalkacak

Şehidin cenazesi Denizli’den kalkacak

Hakkari’de şehit olan Astsubay Burak Erten’in cenazesi Denizli’den kaldırılacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Temmuz 2016 Pazartesi, 09:42

Hakkari’nin Şemdinli İlçesi’nde PKK’lı teröristlerin yola tuzakladığı mayının patlaması sonucu 4 silah arkadaşı ile birlikte şehit olan Astsubay Burak Erten’in cenazesinin Denizli’den kaldırılacağı bildirildi. Denizli Valiliği’nden alınan bilgiye göre, Şehit Astsubay Çavuş Burak Erten için öğle vakti Yeni Cami’de tören düzenlenecek.

Öğle namazına müteakip cenaze namazı kılınacak olan Şehit Astsubay Çavuş Burak Erten, Asri Mezarlık’taki şehitlikte son yolculuğuna uğurlanacak.

Şehit astsubay için Denizli’deki evinde taziye çadırı kurulurken, Burdur Valiliği’nden de yazılı açıklama yapıldı.  

denizli-sehit-burak-erten-cenaze-taziye-h

Açıklamada, “10 Temmuz 2016 Pazar günü saat 12.05’te Hakkari/Şemdinli Beyyurdu-Aktütün karayolunda yol kontrolü yapan askerlerimizin geçişi esnasında bölücü terör örgütü mensubu teröristler tarafından önceden tuzaklanan el yapımı patlayıcının patlatılması sonucu 5 kahraman askerimiz şehit olmuştur. Şehit olan askerlerimizden ilimiz Yeşilova ilçesi nüfusuna kayıtlı olan Astsubay Çavuş Burak Ertan, yarın 11 Temmuz 2016 Pazartesi günü ailesinin ikamet etmekte olduğu Denizli ilinde toprağa verilecektir. Şehidimize ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diler, acılı ailelerine ve milletimize başsağlığı dileriz” denildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı