REKLAMI GEÇ

Serinhisar’da evlilik üzerinden dolandırıcılık iddiası

Serinhisar’da evlilik üzerinden dolandırıcılık iddiası

Serinhisar’da evlilik vaadiyle gerçekleşen dolandırıcılık iddialarına yeni bir vaka daha eklendi. Evlenmek için gittiği Gaziantep’te kendisine gösterilen bayana takı takan, daha sonra para gönderen kişi, beklediği eşin bir türlü gelmemesi üzerine “dolandırıldım” diyerek şikayetçi oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Ocak 2016 Cumartesi, 10:11

İddiaya göre, evlenmek isteyen 36 yaşındaki Ş.K., tanıdığı A.K. aracılığıyla Gaziantep’e gitti. Verilen adrese ulaştığında isminin Damla olduğu söylenen bir bayan ve ailesiyle tanıştırıldı. Evleneceği kadına takılar alan ve bu konuda aracı olan kişilere para veren Ş.K., Serinhisar’a döndü.

Evleneceği bayanın verilen tarihte gelmemesi üzerine bir dizi telefon görüşmesi yapan Ş.K., kendisinden istenen paraları da banka ve PTT üzerinden havaleler gönderdi

Ancak, sürekli bahaneler yaratılması ve evleneceği kadının Serinhisar’a gelmemesi üzerine Ş.K. polise giderek şikayetçi oldu. Olayın aydınlatılması için Ş.K.’nin telefon görüşmeleri, banka ve PTT şubelerinden yaptığını iddia ettiği havaleleri incelemeye alındı.

 

DAHA ÖNCE SURİYELİ GELİN VAKASI YAŞANMIŞTI
Serinhisar’da bir süre önce de R.T., Hatay’dan gelen Suriyeli ve isminin Fatma olduğu ifade edilen bir bayanla evlenmiş, düğünün ardından ithal gelin yaklaşık 20 bin liralık takılarla birlikte kayıplara karışmıştı.

denizli-serinhisar-gaziantep-gelin-dolandirici-anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı