REKLAMI GEÇ

Silah ve siren sesi birbirine karıştı

Silah ve siren sesi birbirine karıştı

Pamukkale’nin Asmalıevler Mahallesi’nde gecenin sessizliğini birbirine karışan siren ve silah sesleri bozdu. Çıkan kavgada silahlı yaralama olduğu ihbar edildi, ancak olay yerinden yaralı değil fenalaşan bir kişi hastaneye götürüldü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Nisan 2016 Pazartesi, 14:08

Asmalıevler Mahallesi dün gece karıştı. İddiaya göre, bir aparta ellerinde sopa ve kesici aletlerle iki kişi geldi. Bir süre bağırdıktan sonra da kapıyı zorlamaya başladı. Bu arada, aynı yere 5-6 kişilik bir başka grup geldi ve aralarındaki tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Silah sesleri duyulmaya başlayınca, polise ihbarda bulunuldu, yaralılar olduğu söylenerek ambulans talep edildi.

İhbardan kısa bir süre sonra olay yerine çok sayıda polis ekibi yönlendirildi. Ekip otolarının sayısı bir anda yediyi bulurken, kavga eden iki grubu ayarına ekipler, tarafları yakalayıp polis merkezine götürüldü.

Bu arada, yaralılar olduğu söylenerek talep edilen ambulanslar da olay yerine geldi. Sağlık ekibi, yaralı değil, fenalaşan bir kadını tedavisi yapılmak üzere Servergazi Devlet Hastanesi’ne götürdü. Olayla ilgili soruşturmanın da devam ettiği bildirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı