REKLAMI GEÇ

Silah ve uyuşturucu çetesine şafak operasyonu

Silah ve uyuşturucu çetesine şafak operasyonu

Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından silah ve uyuşturucu çetesine büyük darbe vuruldu. 8 ayrı noktaya eş zamanlı düzenlenen operasyonda çok sayıda silah ve uyuşturucu ele geçirildi, gözaltına alınan 7 zanlıdan 6’sı tutuklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Temmuz 2019 Cuma, 12:36

Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, bazı kişilerin çevre illerden getirdiği uyuşturucuyu Denizli’de sattığı yönünde istihbarat bilgisini almasının ardından harekete geçti.

Aralarında yabancı uyruklu kişilerin de bulunduğu silah ve uyuşturucu çetesini takibe alan polis, önce bu çeteden uyuşturucu alan kullanıcılara yöneldi. Soruşturma kapsamında 29 uyuşturucu kullanıcısı yakalandı.

Bu kişilerin ifadelerini alan ve yaklaşık 4 ay silah ve uyuşturucu çetesini takip eden polis, çete üyelerinin tamamını deşifre etti.

Soruşturmanın tamamlanmasının ardından operasyon için düğmeye basan Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, il merkezinde 8 ayrı noktaya eş zamanlı baskın düzenledi.

Operasyonda 124 gram skunk, 78 gram metamfetamin, 89 gram esrar, 5 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet av tüfeği, 5 adet kurusıkı tabanca, 37 adet tabanca fişeği, 10 adet şarjör ve uyuşturucu madde kullanım düzeneklerine ait materyaller ele geçirildi.

Operasyonlarda silah ve uyuşturucu çetesi üyesi oldukları iddiasıyla 7 zanlı gözaltına alındı. Bu zanlılar, Emniyet Müdürlüğü’nde işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılardan 6’sı tutuklandı, bir zanlı hadli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı