REKLAMI GEÇ

Sokakta esrar satanlar yakalandı

Sokakta esrar satanlar yakalandı

Denizli Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, durumlarından şüphelendikleri 2 kişiyi yakaladı. Yakalananların, sokakta, ‘fişek’ tabir edilen esrar maddesi sattıkları belirlendi.

/ DENİZLİHABER / 5 Şubat 2010 Cuma, 18:01

Denizli Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce, sokak satıcılarına yönelik yapılan etkin kimlik ve GBT sorgulama çalışmaları sırasında, durumlarından şüphelenilen M.U. ve T.Ç. isimli iki şüpheli yakalandı. Her iki şahsın üzerlerinden, her biri 2 veya 2.5 gram gelen toplam 9 adet satışa hazır, ‘fişek’ tabir edilen esrar maddesi ele geçirildi. Şüpheliler, hakkında gerekli adli işlemin yapılması için yakalanarak, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne getirildi. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nce soruşturmanın genişletilerek derinleştirilmesi sonucu, uyuşturucu madde ticaretini birlikte gerçekleştirdikleri B.N. ve A.K. de yakalanarak gözaltına alındı.

Şüphelilerin ikametlerinde ve göstermiş oldukları yerlerde mahkeme kararıyla yapılan aramada; 711 gram, 5 ayrı parça halinde kubar esrar maddesi, 1 adet uyuşturucu madde kullanmak amacıyla hazırlanmış düzenek, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ve 2 adet av tüfeği fişeği ve temin edilen uyuşturucu maddelerin karşılığı olarak verilen paranın gönderildiğini gösterir havale dekontu ele geçirildi.

Gözaltına alınan toplam 4 şüpheli, uyuşturucu madde ticareti yapmak iddiasıyla, haklarında düzenlenen soruşturma evrakı ile birlikte 4 Şubat Perşembe günü, Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevk edildi. M.U. ve B.N. isimli şüpheliler tutuklandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı