REKLAMI GEÇ

Subaşıoğlu’nun eşi kazada yaralandı

Subaşıoğlu’nun eşi kazada yaralandı

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nun eşi Hacer Subaşıoğlu trafik kazası geçirdi. Kazada Hacer Subaşıoğlu ile birlikte 1’i çocuk, 5 kişi yaralandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Haziran 2016 Pazartesi, 18:13

Yenişehir Mahallesi Fesleğen Sokak yakınlarındaki kazada, kavşağa kontrolsüz giren Ömer Timur’un kullandığı 05 S 5053 plakalı servis minibüsü ile Hacer Subaşıoğlu yönetimindeki 20 ARA 77 plakalı otomobil çarpıştı.

hacer_subasioglu_kaza-ic-1

İki aracın da hasar gördüğü kazanın ardından olay yerine 3 ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kazada Hacer Subaşıoğlu, 12 yaşındaki oğlu Ömer Rauf Subaşıoğlu ve 5 yaşındaki kızı Ayşe Subaşıoğlu ile minibüs sürücüsü Ömer Timur ve yanında bulunan Mehmet Kaz yaralandı. 

Araçlardan çıkarılan yaralılardan 2’si Özel Sağlık Hastanesi’ne, diğerleri de Servergazi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan 1’i de olay yerinde ayakta tedavi edildi.

traktor-kaza-ic

ÇAMELİ’DE TRAKTÖR KAZASI
Çameli’nin Kınıkyeri Mahallesi Değirmen Yanı mevkisinde ise, İbrahim Oymak yönetimindeki traktör takla atarak devrildi. Kazada yaralanan sürücü, 112 ekipleri tarafından Çameli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı