REKLAMI GEÇ

Suç makinesi yakalandı

Suç makinesi yakalandı

Denizli’de uyuşturucu ve kaçak içki satışı dahil bir çok suça karıştıkları belirlenen iki kişi yakalandı. Zanlılardan birinin 22 ayrı suçtan 21 yıl 7 ay hapis cezasının bulunduğu belirlendi. Operasyonda çok miktarda kaçak içki, uyuşturucu, ruhsatsız tabancalar ve av tüfekleri, sahte nüfus cüzdanları ve ehliyetler ele geçirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Mayıs 2015 Cuma, 17:37

Uyuşturucu satışı, kaçakçılık gibi suçlara karıştıkları tespit edilen iki kişiye yönelik operasyon düzenleyen polis, bir evde yaptığı aramada 361 şişe kaçak içki, 110 gram esrar, 2 ecstasy hap, 73 fişek, 2 ruhsatsız tabanca, 3 ruhsatsız av tüfeği, 11 laptop, 3 laptop bataryası, 7 laptop adaptörü, 3 LCD televizyon, 2 sahte sürücü belgesi ve 2 sahte nüfus cüzdanı ele geçirdi.

Gözaltına alınan zanlılardan birinin 22 ayrı suçtan toplam 21 yıl 7 ay hapis cezası ile arandığı tespit edildi. Her iki zanlı da Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak, Resmi Belgede Sahtecilik, 6136 SKM ve 5607 SKM suçları ile ilgili olarak sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

SAHTE STERLİN YAKALANDI
Polisin düzenlediği bir diğer operasyonda ise bir aracın ön kaputuna gizlenmiş vaziyette 429 adet 50’lik 671 adet 20’lik olmak üzere toplam 1100 adet sahte İngiliz Sterlini para piyasaya sürülemeden ele geçirildi.

Parada Sahtecilik suçundan adliyeye sevk edilen 2 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı