REKLAMI GEÇ

Suç örgütüne darbe

Suç örgütüne darbe

Denizli’de ve 4 ilçede suç örgütü kurdukları ve haksız kazanç sağladıkları tespit edilen 16 kişilik şebeke, jandarmanın yaptığı operasyon ile çökertildi.

/ DENİZLİHABER / 14 Ekim 2009 Çarşamba, 17:00

Denizli Merkez, Akköy, Tavas, Beyağaç ve Acıpayam İlçeleri’nde suç örgütü kurdukları tespit edilen 16 kişilik suç şebekesi yapılan operasyonla çökertildi. Kendilerine gelen bir ihbarı değerlendiren İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi timleri, yaptıkları istihbarat çalışmaları neticesinde, Denizli Merkez ve 4 ilçede M.K. isimli şahsın liderliğinde bir suç örgütü kurulduğunu tespit etti.

Yapılan araştırmalar ve incelemeler sonucunda şebekeye ulaşan timler, yaptıkları eş zamanlı operasyon sonucunda 16 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan şahısların, evlerinde ve iş yerlerinde yapılan araştırmada ise 120 gram kubar esrar, 980 gram kenevir tohumu, 1 adet baretta marka tabanca, 2 adet kurusıkı tabanca, 5 adet av tüfeği, 173 adet av tüfeği mermisi, 12 adet alan arama çubuğu, 5 adet oluklu bıçak, 941 adet reşad altın, 957 adet sahte altın, 15 adet tarih eser niteliği taşıyan malzeme, 18 adet cep telefonu ve 27 adet sim kart ele geçirildi.

Gözaltına alınan 16 kişi jandarmada yapılan sorgulamanın ardından narkotik ve psikotrop madde kaçakçılığı, Silah Kanunu’na muhalefet, kültür ve tabiat varlığı kaçakçılığı suçlarını işlemek suçlamalarıyla, mahkemeye sevk edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı