REKLAMI GEÇ

Suriyelilere polis engeli

Suriyelilere polis engeli

Esad güçleri ve Rus savaş uçaklarının Halep’e yönelik saldırılarını protesto etmek isteyen bir grup Suriyeli genç ile polis arasında kısa süreli arbede yaşandı. Gözaltına alınan biri kadın iki Suriyeli gencin serbest bırakılması karşılığında grup dağıldı. Gruba meydandaki vatandaşlar da tepki gösterdi.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 1 Mayıs 2016 Pazar, 18:33

Esad güçleri ve Rus savaş uçaklarının Halep’e yönelik saldırılarında 43’ü çocuk 244 sivilin yaşamını yitirmesini protesto etmek üzere Delikçınar Meydanı’nda toplanan bir grup Suriyeli, polis engeliyle karşılaştı.

denizli-suriyeliler-polis-engeli-ic-1

Olayda emniyet güçleri ile Suriyeliler arasında kısa süreli arbede yaşandı. Biri kadın iki Suriyelinin gözaltına alınması, grubu daha da öfkelendirdi. Delikliçınar Meydanı’nda olası bir gerginliğin yaşanmaması için grubu dağıtmak isteyen emniyet güçlerine direnen Suriyeli göçmenler, gözaltına alınan iki arkadaşlarının serbest bırakılmasını istedi.

denizli-suriyeliler-polis-engeli-ic

ÇEVREDEKİLER TEPKİ GÖSTERDİ
Polise zor anlar yaşatan gruba, çevrede bulunan vatandaşlar da tepki gösterdi. Vatandaşlar, “Gitsinler ülkelerinde basın açıklaması yapsınlar” diyerek tepki gösterirken, Suriyeliler gözaltına alınan arkadaşlarının serbest bırakılacağı sözünü alarak meydandan ayrıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı