REKLAMI GEÇ

Tabakhane alevlere teslim

Tabakhane alevlere teslim

Tabakhane’den yükselen alevler şehri duman bulutu altında bıraktı. 1935 yılında yapılan ve uzun yıllar tabakhane olarak hizmet veren binanın yıkılması esnasında yangın çıktı. Alevler kullanılmayan binayı, duman da şehri sardı. İtfaiye ekiplerinin çabasıyla yangın kontrol altına alındı.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 22 Aralık 2015 Salı, 10:44

Bir süre önce boşaltılan Tabakhane’den alevler yükseldi. Şehri duman bulutuyla kaplayan yangına Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri müdahale etti. Uzun uğraşların sonunda alevler kontrol altına alındı, soğutma çalışmaları başladı.

BİNA 1935’DA YAPILDI
1935 yılında yapılan bina uzun süre tabak işleme tesisi olarak hizmet verdi. Tabakhane’nin boşaltılmasının ardından atıl duruma düşen binanın yıkılması gündeme geldi.

Dedesinin yaptığı binayı yıkmak için çalışma başlatan Mesut Dinç, yıkım ekiplerini görevlendirdi ve yıkım başladı. Ancak, yıkım esnasında belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.denizli-tabakhanede-yangin-icjpg

Bina sahibi Mesut Dinç, belediyenin yıkım kararı aldığını belirterek, kendilerine süre tanındığını ve süre sonunda yıkılmaması halinde belediye tarafından yıkılacağının ve 12 bin liralık fatura çıkarılacağını belirtti.

 

Yorumlar

Bakış Açısı   -  Bağlantı 23 Aralık 2015, 09:54

Belediyenin geleceğimiz açısından doğru karar verdiğini kim söylüyor. Onlar rant peşinde. Tarihi bir alan ve binaları yok etmek rantçılıktan başka bir şey değildir. Geçmişini yıkan geleceğini yıkar.

mehmet gençoğlu   -  Bağlantı 22 Aralık 2015, 19:08

SÜRE BİTMEDEN ATIL BİNA SAHİPLERİ ACELE EDİN BÖLGE CAZİBE MERKEZİ OLSUN SİZ DE KAZANIN DENİZLİDE KAZANSIN.MEHMET GENÇOĞLU

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı