REKLAMI GEÇ

Tacize uğrayan çocuklardan biri ve dedesi konuştu

Tacize uğrayan çocuklardan biri ve dedesi konuştu

Manavgat’ta çöpten çıkan taciz görüntülerinin Çal’ın Denizler Mahallesi’nde bir bakkalda çekildiğinin anlaşılması üzerine tüm gözler bu ilçeye çevrildi. Tacize uğrayan çocuklardan biriyle dedesi konuştu. Kıbrıs gazisi dede “Para teklif ettiler, şikayetimden vazgeçmedim” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Aralık 2016 Çarşamba, 09:49

Ramazan ÇETİN/ (DHA)
Antalya’nın Manavgat ilçesinde kağıt toplayıcısı tarafından çöpte bulunduğu iddia edilen harddisk ve flash bellekteki gizli kamera ile çekilmiş çocuk istismarı görüntülerinin, Çal’ın Denizler Mahallesi’ndeki bakkalda çekildiğinin anlaşılması üzerine tüm gözler Denizli’ye çevrildi.

Tacizle suçlanan 41 yaşındaki H.A.nın ki kız çocuğa cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla geçen Ağustos’ta tutuklandığı ve halen Kocabaş D Tipi Cezaevi’nde bulunduğu ileri sürülmüştü.

Olayın ortaya çıkmasının ardından H.A.nın tacizde bulunduğu iddia edilen çocuklardan biri olan 11 yaşındaki A.A. ve Kıbrıs Gazisi dedesi N.A. konuştu.

“ŞİKAYETÇİ OLMAMAM İÇİN PARA TEKLİF ETTİLER”
H.A.’nın taciz ettiği ileri sürülen 11 yaşındaki ortaokul öğrencisi A.A.’nın Kıbrıs Gazisi dedesi N.A., torununu evde göremeyince bakkala gittiğini belirterek, “Girdiğimde kucağında gördüm kızdım, daha sonra jandarmaya ve savcılığa gidip, şikayetçi oldum. Mahkemede bakkala borcum olduğunu söyleyip, beni yalancılıkla suçladı, ancak kanıtlayamadı. Borcum yok. H.A.’nın taciz ettiği başka çocukların ismini verdiğim için ailelerinden baskı gördüm. Tutuklanan H.A.’nın babası şikayetten vazgeçmem için 5 bin lira teklif etti, enişteleri 10 bin lira teklif etti, kabul etmedim. Ağabeyi de 14 bin lira teklif etti almadım. Namusumu parayla satmam dedim. Sonuna kadar şikayetçiyim, asla vazgeçmeyeceğim. Görüntüler incelendikten sonra başka çocuklarda ortaya çıkacak. Aileleri görecek” dedi.

“YİYECEK VE İÇECEK VERİYOR, KUCAĞINA ALIP ÖPÜYORDU”
Tacize uğrayan A.A. ise bakkala gittiklerinde H.A.’nın yiyecek ve içecek vererek kendisini kucağına aldığını, öptüğünü söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı