REKLAMI GEÇ

Taraftarların üzerinden bunlar çıktı: “Maça mı? Savaşa mı?”

Taraftarların üzerinden bunlar çıktı: “Maça mı? Savaşa mı?”

Yukatel Denizlispor’un iç saha karşılaşmalarında Emniyet Müdürlüğü’nün yaptığı sıkı uygulamalar, zaman zaman taraftarların tepkisini çekiyordu. Ancak, Antalyaspor karşılaşmasında arama yapılan taraftarların üzerinden silah ve çok sayıda kesici alet çıkması, bu uygulamaların önemini ortaya koydu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Ocak 2020 Salı, 15:12

Denizli Emniyet Müdürü Kenan Yıldız’ın eylül ayı sonunda göreve başlamasıyla Süper Lig’de yer alan Yukatel Denizlispor’un karşılaşmalarındaki önlemler artırıldı.

Maç öncesi Denizli Atatürk Stadı’nın çevresinde sıkı güvenlik tedbiri alan Emniyet Müdürlüğü ekipleri, maç girişlerinde taraftarları üst aramasından geçirerek stada alıyor.

Zaman zaman taraftarların tepkisini çeken maçlardaki sıkı uygulamaların önemi, Süper Lig’in 19. haftasında Yukatel Denizlispor’un Antalyaspor ile oynadığı karşılaşma öncesi yapılan aramada ele geçirilen kesici ve delici aletlerle ortaya kondu.

Üzerinde kurusıkı tabanca ele geçirilen bir taraftar hakkında işlem yapılırken, taraftarların üzerine ve araçlarında yapılan aramada çok sayıda kesici ve delici alet ele geçirdi.

Ele geçirilenler içerisinde bıçak, falçata, keser, çekiç, soba ve demirler dikkat çekti.

Maçların güvenliği için gerekli emniyet tedbirlerinin uygulanmasına devam edileceği bildirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı