REKLAMI GEÇ

Tarihi Tahsin Özben Evi’ni yakan kundakçı yakalandı

Tarihi Tahsin Özben Evi’ni yakan kundakçı yakalandı

İstiklal Mahallesi’nde cumartesi günü alevlere teslim olan Tarihi Tahsin Özmen Evi’ni kundaklayan zanlı yakalandı. 316 saatlik görüntüyü inceleyen polis sonuca ulaşırken, soruşturma kapsamında araç ve iş yeri kurşunlama olaylarıyla ilgili 7 kişi gözaltına alındı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Ekim 2020 Cuma, 17:12

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, cumartesi günü akşam saatlerinde İstiklal Mahallesi 1162 sokak üzerinde bulunan Tarihi Tahsin Özben Evi’nin kundaklanması ile bazı araçların yakılması ve iş yerlerinin kurşunlanmasına ilişkin kapsamlı bir soruşturma başlattı.

Emniyet Müdürlüğü ekipleri olay yeri ve çevresinde bulunan kameraların 316 saatlik kaydını inceledi, fiziki takip gerçekleştirdi.

Soruşturmanın ardından tarihi evi kundaklayan zanlıyı belirleyen polis operasyon için düğmeye bastı. Zanlı düzenlenen operasyonla yakalandı.

KURŞUNLAMA OLAYLARI ÇÖZÜLDÜ
Polis ayrıca, İlbade ve Atalar Mahallelerinde araç kurşunlaması, Adalet, Kınıklı ve Fesleğen Mahallelerinde iş yeri kurşunlaması olaylarına karıştıkları belirlenen 6 zanlıyı daha yakaladı.

Zanlıların ikametlerinde ve üzerlerinde 3 adet Av Tüfeği, 1 adet kama tabir edilen bıçak, 1 adet kelepçe, 2 adet el telsizi, 1 adet kurusıkı tabanca, 200 adet fişek, olayları gerçekleştirdikleri esnada kendi görüntülerini çektikleri ve kaydettikleri cep telefonları ve dijital malzemeler ele geçirildi.

7 zanlı adliyeye sevk edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı