REKLAMI GEÇ

Taşkın: Yangın aşırı sıcak havadan kaynaklandı

Taşkın: Yangın aşırı sıcak havadan kaynaklandı

Er-Bakır Elektrolitik Bakır Mamulleri A.Ş.’de meydana gelen ve 200 dolayında ahşap paletin kül olduğu yangının aşırı sıcak havadan kaynaklandığı açıklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Ağustos 2015 Perşembe, 10:22

Merkezefendi’nin Hacıeyüplü Mahallesi’nde, dün saat 15.00 sıralarında meydana gelen yangın ile ilgili yazılı bir açıklama yapıldı. Er-Bakır Elektrolitik Bakır Mamulleri A.Ş. Genel Müdürü Macit Taşkın, açıklamasında, “Şirketimizin Denizli’deki yerleşkesinde, sıcak havanın etkisiyle oluşan ve açık alanda bulunan yaklaşık 200 ahşap paletin yanmasıyla sonuçlanan yangın meydana gelmiştir” ifadesini kullandı.

Taşkın, yangının şirket çalışanları ve Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin alan soğutması dahil yaklaşık bir saat süren müdahalesi sonucu kontrol altına alınarak söndürüldüğünü belirterek, şunları kaydetti:

“Yangının büyümeden ve daha büyük zarara yol açmadan söndürülmesinde, çalışanlarımıza ve itfaiye mensupları ile kısa sürede müdahalede bulunan Enerya Gaz Dağıtım A.Ş.’nin işbirliğine, gösterdikleri ilgiden dolayı emniyet mensuplarına teşekkür ederiz.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı