REKLAMI GEÇ

Tavas’ta 150 bin lira dolandıran 2 sahte jandarma tutuklandı

Tavas’ta 150 bin lira dolandıran 2 sahte jandarma tutuklandı

Tavas’ta 9 Temmuz’da kendilerini jandarma olarak tanıtarak 58 yaşındaki M.Ş.nin 150 bin lira değerindeki altınlarını dolandıran 2 zanlı yakalandı. Zanlılar tutuklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Temmuz 2021 Çarşamba, 16:07

Tavas’ta kendilerini jandarma olarak tanıtan Talha Y. ve Yaşar Ç. ağlarına düşürdükleri 58 yaşındaki M.Ş.yi korkutarak, evinde bulunan 150 bin lira değerindeki altınları alarak kayıplara karıştı.

Dolandırıcılık olayının ihbar edilmesinin ardından harekete geçen Denizli İl Jandarma Komutanlığı Suç Araştırma Timi (JASAT) ile Tavas İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri kısa sürede sonuca ulaştı.

Zanlıların kimliklerinin belirlenmesinin ardından harekete geçen ekipler, 1 sicil kaydı bulunan 18 yaşındaki Talha Y. ile 11 suç kaydı olan 40 yaşıdaki Yaşar Ç.yi yakaladı.

İşlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen zanlılar tutuklandı. Dolandırıcılık olayına karıştığı belirlenen 37 suç kaydı olan 33 yaşındaki Murat O.nun yakalanması için operasyonlar sürüyor.

Yorumlar

TEACHER   -  Bağlantı 28 Temmuz 2021, 18:33

şimdi özrü kabahatinden büyük…bunlara nekadar ceza verilmeli ki…başkaları bu sahtekarlığı akıllarından bile geçirmesinler

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı