REKLAMI GEÇ

Tefecilik yapan çeteye şafak baskını: 12 kişi tutuklandı

Tefecilik yapan çeteye şafak baskını: 12 kişi tutuklandı

Denizli Emniyet Müdürlüğü, uzun süredir takip altında tuttuğu tefecilik çetesine operasyon düzenledi. 5 ilçede şafak baskını ile 19 kişi gözaltına alındı. Çok sayıda silah, senet ve evrak ele geçirildi; 12 kişi tutuklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Kasım 2020 Cumartesi, 16:41

Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şubesi ekipleri 2019 yılının mayıs ayından bu yana takip altında tuttuğu çeteye operasyon yaptı. ‘suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, yönetmek, üye olmak ve örgüt faaliyetleri çerçevesinde tefecilik, nitelikli yağma, kasten yaralama, tehdit ve ateşli silahlar kanununa muhalefet” suçlamasıyla çeteye operasyon düzenlendi.

Pamukkale, Merkezefendi, Honaz, Sarayköy ve Acıpayam’da onlarca polisin katılımıyla operasyon düzenlendi. Şafak operasyonunda 19 kişi gözaltına alınırken, ev, işyeri ve otomobillerde yapılan aramalarda çok sayıda silah ve mermi ile imzalatılmış senet, resmi evrak ile dijital kayıtlar ele geçirildi.

Şüphelilerden birinin cezaevinde bulunduğu operasyonda gözaltına alınan 19 kişiden 12’si tutuklandı, 7’si ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı