REKLAMI GEÇ

TEKSTİL İŞÇİSİNİ BORÇ ÖLDÜRDÜ

TEKSTİL İŞÇİSİNİ BORÇ ÖLDÜRDÜ

Denizli’de bir bankaya 60 bin liralık kredi borcu nedeniyle bunalımda olduğu belirtilen 36 yaşındaki Güven Tekin, evinde kendini asarak yaşamına son verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Temmuz 2015 Çarşamba, 12:16

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)
Sümer Mahallesi 2274 Sokak’ta meydana gelen olayda; tekstil işçisi, evli ve iki çocuk babası Güven Tekin, aynı meslekte çalıştığı eşinin sabah işe gitmesinin ardından kendini mutfakta tavana iple asarak intihar etti.

Tekin’in cesedini bugün 09.00 sıralarında komşuları buldu. İhbar üzerine olay yerine gelen acil yardım ekiplerinin yaptığı müdahalelere rağmen Tekin, hayata döndürülemedi. Polisin incelemenin ardından Tekin’in cesedi otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp morguna kaldırıldı.

Kısa bir süre önce bankadan 60 bin liralık kredi çeken Tekin’in bunalımda olduğu belirtildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorumlar

ayaz   -  Bağlantı 16 Temmuz 2015, 03:55

bi işçinin 3 katı maaşı alıosun be ondan sonra acım açım biz napalım..siz oy verdiğiniz partiyi ses cıkardınızda ne oldu sonuç biber gazı tazzıklı su geç bunları memur efendi

arif   -  Bağlantı 16 Temmuz 2015, 01:08

Memurun maaşını hesaplamayı bırak da,Önce örgütlen sendikalı ol sonra toplu sözleşmeyle hakkını söke söke al ve insanca yaşamanın tadını çıkar.Bak sana söyleyeyim.Emekciler kardeş patronlar kalleş olur diye bir slogan atarlardı eskiden haklılarmı?

demir   -  Bağlantı 15 Temmuz 2015, 22:50

Git AKP den düzenden hesap sor özel sektör çalışanı. Soruyorum kaç kere hakkını aramak için meydanlara indin. Örgütlenmek için mücadele ettin. Sendika nedir bilir misin? Sizin gibilere asgari ücret çok bile!!!

özel sektör çalışanları   -  Bağlantı 15 Temmuz 2015, 18:17

hala üç kuruşluk memur maaşı diyorsunuz sizin maaşınızı, bu ülkeyi kalkındırmak için gece gündüz üç kuruş paraya köle gibi çalıştırılan özel sektör çalışanları, köylü, çiftçi yoksul veriyor sizin gibilere cevap vermeye gerek bile yok…

memurlar   -  Bağlantı 15 Temmuz 2015, 16:56

üstelik asgari ücretin sebebi memurlarmış gibi konuşan özel sektör çalışanları anlaşılan kuzu kuzu oy verdiklerine gık diyemiyor da gariban memura sataşıyor.

memurlar   -  Bağlantı 15 Temmuz 2015, 16:54

memurlar ve emekliler ne çok maaş alıyor değil mi? onların hiç borcu ve intihar edeni yok? o kadar çok hevessen üç kuruşluk memur maaşıyla ev geçindirmeye 4 sene üniversitede bir ev parası bitirip memur olaydınız ya ey bir önceki yorumu yapan şahıs.

özel sektör çalışanları   -  Bağlantı 15 Temmuz 2015, 14:00

Asgari ücret yüksek diyen maliye bakanı, lüks evlerde oturan lüks arabalara binen senenin tamamına yakın kısmını tatille geçiren, bir kişilik işe beş kişi atanarak, yata yata yüksek maaşlar alan devlet memurlarının hala açız diye sesleri çıkıyor….

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı