REKLAMI GEÇ

Tekstilci Ömer Aldırmaz’dan haber alınamıyor, ailesi endişeli

Tekstilci Ömer Aldırmaz’dan haber alınamıyor, ailesi endişeli

Gümüşler’deki Suze Tekstil’in sahibi 49 yaşındaki Ömer Aldırmaz, dün akşam saatlerinde Tavas’a gitti. Gece yarısında telefonuna ulaşım kesildi, aracı Tavas’tan geri dönerken görüldü, Gürlek’te terk edilmiş olarak bulundu. Ailesi polise başvurdu, “Hayatından endişe ediyoruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Temmuz 2021 Cuma, 22:27

Gümüşler’deki Suze Tekstil fabrikasının sahibi 49 yaşındaki Ömer Aldırmaz, esrarengiz bir şekilde ortadan kayboldu. Edinilen bilgilere göre fason işi yaptırdığı Tavas İlçesi’ne akşam 21.00 sıralarında aracıyla giren işadamı Ömer Aldırmaz’ın telefonuna gece 24.307dan sonra ulaşılamadı. Gece saat 01.30 sıralarında Aldırmaz’ın aracı Tavas’tan, Denizli doğru seyir halinde iken görüldü. Kendisine ulaşılamayan Aldırmaz’ın aracı Gürlek’te terk edilmiş halde bulundu.

‘HAYATINDAN ENDİŞE EDİYORUZ’
Aldırmaz’ın eşi Fatma Aldırmaz, eşinin dün geceden bu yana kayıp olduğunu ve her yerde aradıklarını belirterek, “Eşim beni arayarak Tavas’a iş için gittiğini söyledi. Tavas’ta fason işi yapıyordu. Gece 24.34 gibi telefonu kapandı. Ardından kendisine ulaşamadık. Fason üretim yaptırdığı kişiyi aradık. Kendisi Ömer Aldırmaz’ın hiç yanına uğramadığını söyledi. Kamera görüntülerinde akşam 21.15 gibi Tavas’a girdiği görülüyor. Gece 01.20 gibi de Mercedes Vito marka aracı Tavas’tan Denizli’ye dönüyor. Ancak, aracın içinde Ömer Aldırmaz mı yoksa başka birimi var. Belli değil. Telefonu kapandıktan sonar emniyette haber verdik. Her yerde aradık. Ancak ulaşamadık. Aracı daha sonra Ankara yolu üzeri Denizli Organize Sanayi Bölgesi’ndeki Gürlek tarafında terk edilmiş gibi bulundu. Hayatından endişe ediyoruz. Bir an önce bulunmasını istiyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı