REKLAMI GEÇ

TGB’lilerin bilgisayarları çalındı

TGB’lilerin bilgisayarları çalındı

Türkiye Gençlik Birliği’nin Denizli Şubesi’nin bilgisayarı çalındı. Ancak son bir hafta içinde 5 TGB yöneticisinin de evlerinden yine bilgisayar kasalarının çalınması, bu tesüdüfler zincirini ilginç hale getirdi. TGB Denizli İl Başkanı Cem Dikmen, “Hem TGB bürosundaki, hem de 5 yöneticini evlerindeki bilgisayarların çalınması bizi şüphelendirdi” dedi.

/ DENİZLİHABER / 28 Ağustos 2013 Çarşamba, 13:26

Denizli’de bu hafta Türkiye Gençlik Birliği, bir dizi ilginç hırsızlık olayı ile karşı karşıya kaldı. 5 TGB yöneticinin evlerinden bilgisayarlarının çalınmasının ardından son olarak TGB Denizli Şubesi’nin bürosuna da girildi. Yine bilgisayar çalındı. TGB Denizli İl Başkanı Cem Dikmen, birbiri ardına yaşanan olayların şüpheli ve dikkat çekici olduğunu söyledi.

Dikmen, “İş hanında birçok Avukat, Diş hekimi gibi bürosunda daha değerli eşyalar bulunabilecek yerler varken sadece TGB’nin bürosuna girilmesi ve ondan bir hafta önce de TGB yöneticilerinin evine hırsız girmesi ve yine bilgisayarların çalınması bizi şüphelendirdi. Bunlar herhalde yeni bir tarz. Artık yasal olarak el koymalar tepki çektiği gerekçesiyle artık böyle mafya işlerine, hırsızlıklara başvurduklarını düşünüyoruz ve uyarıyoruz. Bilgisayarlarımızda zaten hiçbir şey bulamayacaksınız. Bizleri de bu şekilde yıldıramayacaksınız. İstediğiniz kadar yasal ya da yasal olmayan zorbalıklara başvurun. TGB yine dimdik ayakta duracaktır. Bizim yasal olmayan herhangi bir işimiz yoktur” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı