REKLAMI GEÇ

Tıbbi sekreter cinayet kurbanı

Tıbbi sekreter cinayet kurbanı

Denizli Devlet Hastanesi’nde tıbbi sekreter olarak çalışan 30 yaşındaki Hasan Hüseyin Selçuk, evinde bıçaklanmış olarak bulundu. Hastaneye kaldırılan Selçuk, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Eylül 2014 Perşembe, 11:45

Pamukkale’nin Dokuzkavaklar Mahallesi, cinayet haberiyle sarsıldı. Sabah başlayan ev sahibi-kiracı tartışması, akşam da devam edince cinayetle sonuçlandı. Çarşamba akşamı meydana gelen olay,iddiaya göre şöyle gelişti:

Denizli Devlet Hastanesi’ndeki mesaisi biten Hasan Hüseyin Selçuk, akşam saatlerinde Dokuzkavaklar Mahallesi’ndeki evine geldi. Bir süre sonra ziyaretine gelen yakınları, genç tıbbi sekreteri kanlar içinde yerde yatarken buldu. Yakınlarının 112’yi aramasıyla olay yerine gelen sağlık ekipleri,kalbinden ve bacağından bıçaklandığı tespit edilen Selçuk’u Denizli Devlet Hastanesi’ne götürdü. Ancak, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Selçuk’un sabah saatlerinde işe giderken kiracısı R.İ. ile birikmiş kira borcu nedeniyle tartıştığı, evine döndüğünde de bu tartışmanın sürdüğü öne sürüldü. Polis, kiracı R.İ.’yi gözaltına aldı.

denizli-dokuzkavaklar-cinayet-ic

GÖZYAŞLARI İÇİNDE UĞURLANDI
kiracısı tarafından kalbinden ve bacağından bıçaklanarak yaşamını yitiren Hasan Hüseyin Selçuk için, tıbbi sekreter olarak çalıştığı Denizli Devlet Hastanesi’nde tören düzenlendi. Selçuk, Denizli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Osman Acar, Denizli Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Kadir Gökhan Saçkan ile doktor ve mesai arkadaşları tarafından gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

Yorumlar

Veli Tekin   -  Bağlantı 26 Eylül 2014, 08:42

bu ülkeye idam gelmedikten sonra ne cinayetler biter ne sorunlar…

mesuk gök   -  Bağlantı 25 Eylül 2014, 16:41

böyle canileri ne evine ne memlekete sokmamak gerek bütün vatantaşların duyarlı olması gerekir

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı