REKLAMI GEÇ

Torunuyla yan yana toprağa verildi

Torunuyla yan yana toprağa verildi

Merkezefendi’nin Göveçlik Mahallesi’nde düğününden dönüşü meydana gelen trafik kazasında ölen 60 yaşındaki Hatice Yıldız ile torunu 8 yaşındaki Büşra Yıldız, gözyaşları içinde son yolculuklarına uğurlandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Ekim 2014 Pazar, 15:39

Ferah IŞIK/DENİZLİ, (DHA)

Tüp bebek yöntemiyle doğan ikiz torunu ve geliniyle bir yakınlarının düğününden dönen Hatice Yıldız’ın yönetimindeki 20 DL 435 plakalı otomobile, Gökhan Çavuş yönetimindeki 20 F 4675 plakalı minibüs çarpmış, çarpışmanın etkisiyle savrulan sürücü Hatice Yıldız ile arka camdan fırlayan torunu Büşra Yıldız yaşamını yitirmişti.

Hatice Yıldız ve torunu Büşra Yıldız’ın Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Morgu’ndaki otopsinin ardından bugün öğle saatlerinde alınan cenazeleri Ulu Camii’ye getirildi. Cenazeler getirildiğinde gözyaşları sel oldu. Kazada, kızı ve annesini kaybeden, Denizli’deki bir oyuncak satışı yapan firmanın sahibi olan Ayhan Yıldız ve eşi Selma Yıldız, güçlükle ayakta durabildi.

Kılınan namazın ardından bir süre omuzlarda taşınan cenazeler, Gümüşler Mezarlığı’nda yan yana defnedildi.

yan-yana-gomulduler-anons

Yorumlar

altuğ taş   -  Bağlantı 12 Ekim 2014, 17:33

Allah rahmet eylesin.. Çok fena moralim bozuldu o yavrucağı arabanın üzerinde öyle görünce. İnsanın kendi çocuğu geliyor gözünün önüne….

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı