REKLAMI GEÇ

Trafikteki yol kavgası kanlı bitti

Trafikteki yol kavgası kanlı bitti

Akhan’da yol verme nedeniyle çıkan kavgada iki sürücü birbirine girdi, sürücülerden birinin olay yerinde çağırdığı emekli polis babası karşı tarafa ateş açtı. Olayda 2 kişi yaralandı, 2 kişi de gözaltına alındı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Temmuz 2021 Salı, 11:12

Alınan bilgiye göre olay, Pamukkale’nin Akhan Mahallesi’nde yaşandı.

İddiaya göre, Hasan S. ile Murat Ö. trafikte yol verme nedeniyle tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine araçlarından inen Hasan S. ile Murat Ö. birbirlerine orak ve süpürge ile saldırdı.

Hasan S, kavga sırasında emekli polis memuru olduğu öğrenilen babası Muhammet S’yi durumu anlatıp yanına çağırdı. Olay yerine gelen baba Muhammet S, yanında bulunan silahla Murat Ö’nün ayağına ateş etti. Ayağından yaralanan Murat Ö, yere yığıldı. Olay sırasında Murat Ö’nün yanında bulanan Ali Y. de arbede sırasında vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri açılan ateş sonucu ayağından ve kavga sırasında da başından aldığı darbelerle yaralanan Murat Ö. ve Ali Y’yi müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı.

Polis ekipleri, Muhammet S. ve oğlu Hasan S’yi gözaltına aldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar

orhan   -  Bağlantı 14 Temmuz 2021, 09:20

vay arkadaş

Bilal   -  Bağlantı 14 Temmuz 2021, 05:16

Derhal Emekli Polisin Emekli Maaşına iptal edilmeli Emekli Sandığından yararlanmamalı ölmeyecek şekilde Yaşlılık Aylığı yeter ona Azgın İnsanlar .Ben yetkili olacam aynen bunu yaparım .

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı