REKLAMI GEÇ

TSK ve Bakan Ramazanoğlu’ndan taziye mesajı

TSK ve Bakan Ramazanoğlu’ndan taziye mesajı

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Hatay’ın Yayladağı ilçesinde insan kaçakçıları tarafından şehit edilen Denizlili Uzman Çavuş Mustafa Uygun için taziye mesajı yayımladı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu da şehidin babasını telefonla arayarak, başsağlığı diledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Şubat 2016 Pazartesi, 11:37

Türk Silahlı Kuvvetleri Genelkurmay Başkanlığı internet sitesinde yer alan mesajda, 14 Şubat Pazar günü saat 19.15 sularında Hatay’ın Yayladağı Görentaş Hudut Karakolu’nda görevli unsurların, Suriye sınırından Türkiye’ye yasadışı sınır geçişinde bulunan bir gruba müdahale ettiği, çıkan çatışmada bir TSK mensubunun şehit düştüğü belirtildi.

Mesajda, “Kahraman şehidimize Allah’tan rahmet, değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz” denildi.

RAMAZANOĞLU ŞEHİDİN BABASINI TELEFONLA ARADI
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu da, Hatay’ın Yayladağı ilçesinde insan kaçakçılarına müdahale sırasında şehit düşen sözleşmeli er Mustafa Uygun’un babası Cevdet Uygun’u telefonla arayıp, başsağlığı dileklerini iletti.

Cevdet Uygun ile görüşen Ramazanoğlu, “Başınız sağ olsun, Allah sabır versin. Siz bize şehidimizin emanetisiniz. Her zaman yanınızdayız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı