REKLAMI GEÇ

Türkiye, cinayet kurbanı 6 kadına ağlıyor

Türkiye, cinayet kurbanı 6 kadına ağlıyor

Türkiye’de son 24 saate 6 kadın katledildi. Denizli’de dün gece boşanmak üzere olduğu eşi tarafından kızının evinde vahşice öldürülen Meral Sivrikaya, cinayet kurbanı kadınlardan biri oldu. Türkiye, bir günde cinayete kurban verdiği 6 kadına ağlıyor.

Ali Bilge / DENİZLİHABER / 23 Mart 2021 Salı, 15:24

Türkiye’de kadın cinayetleri durdurulamıyor. 8 Mart Dünya kadınlar gününün hemen ertesinde kadınlara yönelik ‘vahşet’ haberleri peş peşe geldi. Talihsiz kadınların kimisi boşanmak üzere olduğu eşi tarafından, kimisi de sevgilisi tarafından ya vuruldu ya da bıçaklandı. Türkiye’de son 24 saatte 6 kadın cinayete kurban gitti. Cinayetlerde en dikkat çeken ise katillerin yaptığı korkunç planlar oldu.

KAN DONDURAN PLAN
Denizli’den dün gece yaşanan olay kenti yasa boğdu. İki çocuk annesi Meral Sivrikaya, eşi Erkan Sivrikaya ile iki hafta önce tartıştı ve evden ayrılıp kızının yanına yerleşti. Meral Sarıkaya eşiyle boşanmaya karar verdi, Erkan Sivrikaya ise eşi ile defalarca konuşmak istedi ama başarılı olamadı. Dün gece korkunç bir palan yapan Erkan Sivrikaya, eşinin de bulunduğu kızının evine geldi. Kapı açılmayınca iple çatıdan balkona inip eve girdi. Burada çıkan tartışmada Erkan Sivrikaya eşini kızının gözü önünde defalarca kez bıçaklayıp öldürdü.

PUSU KURUP ÖLDÜRDÜ
Antalya’nın Alanya ilçesinde cezaevinden izinli çıkan Besat Doğan, boşanma aşamasında olduğu eşine pusu kurup motosiklet üzerindeyken tabancayla kurşun yağmuruna tutup öldürdü. Vücuduna 5 mermi isabet eden talihsiz kadın kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak yaşama veda etti.

BARIŞMAYA GELİP ÖLDÜRDÜ
Osmaniye’de 3 çocuk annesi Serpil Fikirli, boşanmak üzere olup barışma bahanesiyle yanına gelen 12 yıllık eşi Cemil Fikirli tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ
Antalya’da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde uzaklaştırma aldırdığı eşi Mustafa Yıldız tarafından bıçaklanan Hatice Yıldız, 11 gün sonra yaşamını yitirdi.

GENÇ KADININ CENAZESİ BULUNDU
Isparta’da 18 gündür kayıp olarak aranan 23 yaşındaki Zilfinur Bakır’ın cansız bedeni göl kenarında bulundu. Genç kadının ölüm nedeni henüz netlik kazanmadı.

POLİS MEMURU SEVGİLİSİNİ OTOPARKTA ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETTİ
İzmir’de dün polis memuru Fırat Köksal, otoparkta tartıştığı sevgilisi Nagihan Üste’yi tabanca ile vurdu. Köksal ardından aynı silahla intihar etti.

Yorumlar

Bilal   -  Bağlantı 23 Mart 2021, 18:04

İkisi birbirine karşı Aldatmamayı Erkeğin Namusu ile Bayanın Namusuna koruması gerektiğini bilmeli Aile içerisinde Adaletli olmayı bırakın dışarıya bırakın Siyaseti önce Aile de başlar eğitim.

cemal   -  Bağlantı 23 Mart 2021, 17:57

kadın cinayetlerin çogu nafaka yüzünden kimisi kıskançlıktan bazıları çocuklarını göstermemek üzere koz olarak kullanmaktan esas kanunları değiştirmek lazım nafaka çocuk vesayetini düzenlenmezse bu devam gider

Bilal   -  Bağlantı 23 Mart 2021, 17:41

Erkek erkekliğini bilecek görev ve sorumluluklarına bilecek Bayan da bakanlığını bilecek görev ve sorumluluklarını bilecek Aile içerisinde Yalan söylememeyi Hırsızlık yapmamayı Adam öldürmemeyi Aç gözlü olmamayı Sevgili Saygılı olmayı önce bilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı