REKLAMI GEÇ

Ulaşıma güvenlik ayarı

Ulaşıma güvenlik ayarı

Dün akşam Kobane’deki IŞİD saldırılarını bahane eden PKK sempatizanları, Muratdede Mahallesi ilea Esentepe bölgesi arasında toplandı. 13 ve 27 numaralı belediye otobüsleri, saldırı ihtimaline karşı polisin ikazıyla güzergah değiştirdi. Bu durum duraklara otobüslere asılan yazılarla vatandaşa duyuruldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Ekim 2014 Cuma, 10:16

Kobane’deki IŞİD saldırılarını bahane eden bölücü örgüt sempatizanları dün akşam Muratdede Mahallesi ile Esentepe Mahallesi arasındaki boş arazide toplandı. Polis, çevrede güvenlik önlemleri aldı, ancak müdahalede bulunmadı. 13 ve 27 numaralı belediye otobüsleri de Emniyet Müdürlüğü’nden gelen ikaz üzerine bölgeden geçmedi.

Bu durum, otobüs ve duraklara asılan “13 ve 27 numaralı hatlar MESKA’daki mitingler nedeniyle yolcunun can güvenliği nedeniyle çalışmamaktadır” yazılarıyla duyuruldu.

Duyurularda otobüslerin çalışmadığı belirtildi ancak Ulaşım A.Ş. Genel Müdürü Turgut Özkan ise otobüslerin çalıştığını ancak güzergah değişikliği yapıldığını açıkladı.

Yorumlar

Nejat.   -  Bağlantı 10 Ekim 2014, 10:50

Yolcunun CAN Güvenliği nedeniyle!…Benim ülkemde neden Can Güvenliği yok,neden benim Belediyemin otobüsünün güzergahı değişir!…Bu nereye kadar devam eder,barışsa süreçse her geçen gün yapılan yakmalar,yıkmalar,yağmalamalar, göz yaşı ve acılar…..

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı