REKLAMI GEÇ

Üniversite öğrencisi intihar etti

Üniversite öğrencisi intihar etti

Pamukkale Üniversitesi Hemşirelik Bölümü 3’ncü sınıf öğrencisi 21 yaşındaki Fatma Yalçın, evinde iple tavana asılı halde bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Ekim 2014 Cumartesi, 09:18

Ramazan ÇETİN/ DENİZLİ, (DHA)

Pamukkale Üniversitesi Hemşirelik bölümü 3. Sınıf öğrencisi olan Fatma Yalçın’ın evinden dışarıya çıkmaması üzerine merak eden arkadaşları durumu polise bildirdi. Akşam saatlerinde Barbaros Mahallesi’ndeki bodrum katta yaşadığı eve giden polis ekipleri, Yalçın’ın iple tavana asılı cesedini buldu. Yalçın’ın evinde yapılan aramada bir not bulundu. Notta ‘Seni seviyorum’ yazdığı belirtildi. 

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Fatma Yalçın’ın cesedi otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Morgu’na kaldırıldı. Fatma Yalçın’ın Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde staj yaptığı öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. 

Yorumlar

ezgi bobur   -  Bağlantı 19 Mart 2018, 21:31

allah rahmet eylesin

ÖmeTosun   -  Bağlantı 19 Ekim 2014, 01:33

ÜZÜLDÜK VE ÜZÜLÜYORUZ. RABBİM SABIR VERSİN.

erman   -  Bağlantı 18 Ekim 2014, 15:22

Denizli istatistiklerde intahar oranında ilk 7 de 81 il içinde . 2014 de herhalde bu gidişle ilk 5 e oynar. Yetkili kurumlar biraz üzerinde kafa yormalı.

Bakış Açısı   -  Bağlantı 18 Ekim 2014, 13:03

Dünya Üniversitesi PAÜ’de normal bunlar. Şekil üniversitesi sadece. Öğrencilerin sıkıntı, sorunları ile ilgilenen yok. Hepsi para, koltuk ünvan peşinde olan yığın var orada. Allah Rahmet Eylesin Fatma’ya.

mehmet   -  Bağlantı 18 Ekim 2014, 09:25

lütfen dirayetli olun. ülkenin her yerinde herkes sorunlar yaşıyor. bunun tek çözümü ölüm değil. dün o kadar insan vardı ki olaylardan sonra evin çevresinde. aslında herkes birbiri ile muhabbet etmeli ve her zaman birlikte olunmalı.ölünce değil

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı