REKLAMI GEÇ

Üniversite öğrencisi tekbir getirip atladı

Üniversite öğrencisi tekbir getirip atladı

Denizlili üniversite öğrencisi Halil Can Dinçer (24), İstanbul-Sarıyer’de bir apartmanın 7. katından atlayarak intihar etti. Dinçer’in cenazesi, bugün denizli’de toprağa verilecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Şubat 2015 Cuma, 09:23

Sarıyer Ayazağa 193 Sokak’ta meydana gelen intihar olayıyla ilgili görgü tanıtlarının iddiasına göre, Halil Can Dinçer, arkadaşının kaldığı dairenin 7. Katında pencere çıktı ve iki kez tekbir getirdikten sonra kendi aşağıya attı. Beton zemine düşen ve kanlar içinde kalan Dinçer’i görenler polis ve 112 Acil Yardım’ı arayıp haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekibi, Dinçer’in yaşamını yitirdiğini belirledi.

Yapılan araştırmada, özel bir üniversitede öğrenim gören Halil Can Dinçer’in, yine üniversite öğrencisi olan arkadaşının evinde misafir olarak kaldığı, intihar ettiği sırada dairede kimsenin bulunmadığı belirlendi. Evde incelemede ise, Dinçer’e ait olduğu iddia edilen IŞİD ve İsrail ile ilgili bazı cümlelerin yazılı olduğu bir not bulunduğu öne sürüldü.

DENİZLİ’DE TOPRAĞA VERİLECEK
Cenazesi ailesi tarafından Denizli’ye getirilen üniversite öğrencisi Dinçer, bugün Gümüşler Mezarlığı’nda toprağa verilecek. Halil Can Dinçer’in cenaze namazı öğleyin Ulu Cami’de kılınacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı