REKLAMI GEÇ

Üniversiteli Can toprağa verildi

Üniversiteli Can toprağa verildi

İstanbul’da bir binanın 7. katından atlayarak intihar eden Halil Can Dinçer, Denizli’de toprağa verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Şubat 2015 Cuma, 14:32

Sarıyer’de arkadaşının kaldığı bir apartman dairesinin penceresinden kendisini boşluğa bırakan 24 yaşındaki Halil Can Dinçer, Denizli’de toprağa verildi. Işık Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümü öğrencisi olan Can Dinçer’in intiharının ardından sır perdesi aralanmadı ama ölüm haberi Denizli’de yaşayan ailesi ve arkadaşlarını yasa boğdu.

Denizli’de bir kamu okulunda İngilizce öğretmeni olarak görev yapan anne Nilüfer Dinçer’in olayı öğrendikten sonra sinir krizi geçirdiği, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığı öğrenildi. Anne Nilüfer Dinçer’in tedavisinin iki gündür sürdüğü kaydedildi.

Özel bir ilaç şirketinde bölge direktörü olarak görev yapan baba Sadık Dinçer ise genç yaşta kaybettiği oğlunu bugün acılar içinde son yolculuğuna uğurladı.Ulu Cami’de Cuma namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Gümüşler Mezarlığı’na defnedilen Halil Can Dinçer’i son yolculuğunda arkadaşları yalnız bırakmadı.

SOSYAL BİR GENÇTİ
Hem Denizli’de kaldığı hem de İstanbul’da yaşadığı dönemlerde sosyal bir genç olarak dikkat çeken Halil Can Dinçer’in yüzme, tenis ve basketbol gibi sporlarla ilgilendiği hatta takımlarda görev aldığı kaydedildi. Yakın çevresinin kültürlü ve ağırbaşlı olarak tanımladığı Can Dinçer’in intiharının arkasındaki sır perdesi ise henüz aralanamadı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı