REKLAMI GEÇ

Üst geçitteki ‘intihar şovuna’ ekipler müdahale etti, trafik durdu

Üst geçitteki ‘intihar şovuna’ ekipler müdahale etti, trafik durdu

Denizli’nin trafiğin en hızlık aktığı bulvarlardan Fevzi Çakmak Bulvarı’nda, lunapark yakınlarındaki yaya üst geçidinde intihar şovu yapan bir genç, ekipleri dakikalarca uğraştırdı. Hava yatağı açılması için trafik durduruldu, trafiğin en yoğun olduğu saate yolda olanlar çileden çıktı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Ekim 2021 Pazar, 20:54

Denizli’de trafiğin en yoğun aktığı Fatih Mahallesi Fevzi Çakmak Bulvarı’nda (Acıpayam Asfaltı) lunapark yakınlarındaki yaya üst geçidi, zaman zaman intihar şovlarına sahne oluyor.

Temmuz ve Ağustos ayında ikişer kez olmak üzere son üç ayda 4 kez bu köprü ‘dikkat çekmek amacıyla’ intihar şovlarına tanık oldu.

Bugün de saat 20.00 sıralarında, yine trafiğin en yoğun olduğu saatlerin birinde 20’li yaşlarına henüz gelmemiş bir genç yaya üst geçidini intihar şovunda kullandı.

Genci görenlerin, haber vermesiyle bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Trafik akışı kesilerek üstgeçidin altına hava yatağı açıldı. Sonra genç ikna oldu ve kontrol amacıyla hastaneye götürüldü.

Bu esnada trafiğin neredeyse su gibi aktığı bulvar tıkandı. Tıkanıklık, bulvar üzerindeki diğer kavşaklarda da aksamalara neden oldu.

Bölge sakinleri, son zamanlarda bu üst geçidin sıklıkla bu amaçla seçildiğini belirterek, aşağıya sarkmayı önleyecek bir önlem alınmasını istedi.

Yorumlar

Aslı Haker   -  Bağlantı 11 Ekim 2021, 09:51

“İntihar etmek yasaktır” levhasımı koyacaksınız, yada en garantisi üstgeçidi kapatacak mısınız ? “Çare bulmak” kelimesi başlığın içinde pek anlamsız kalmış.

Saygılar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı