REKLAMI GEÇ

Uyuşturucu operasyonları: 26 gözaltı, 12 tutuklama

Uyuşturucu operasyonları: 26 gözaltı, 12 tutuklama

Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Bürosu ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda 26 zanlı gözaltına alındı, bu kişilerden 12’si tutuklandı. Takibe alınan bir araçta yapılan aramada kokain bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Aralık 2020 Pazartesi, 16:18

Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Bürosu ekipleri zehir tacirlerine yönelik operasyonlarını sürdürüyor.

OTOMOBİLDEN KOKAİN ÇIKTI
Geçtiğimiz hafta yolcu otobüsünde yapılan aramada 110 gram kokain ele geçiren polis, bu kez de bir otomobilde kokain buldu. Çevre illerden Denizli’ye uyuşturucu getirileceği bilgisini alan polis, şüphelilerin içinde bulunduğu aracı takibe aldı.

Durdurulan araçta bulunan 3 zanlı gözaltına alındı, otomobilde yapılan aramada 30 gram kokain ele geçirildi. Zanlılardan ikisi tutuklandı, bir zanlı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

TOPLAM 26 GÖZALTI 12 TUTUKLAMA
Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Bürosu ekipleri, 14-20 Aralık tarihleri arasında sokak satıcıları ve araması bulunan zehir tacirlerine yönelik başarılı operasyonlar gerçekleştirdi.

Bu operasyonlarda 26 zanlı gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen zanlılardan 12’si tutuklandı, diğerleri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Operasyonlarda 259 gram esrar, 30 gram kokain maddesi, 36 gram metamfetamin, 10 gram sentetik kannabinoid, 5 fişek halinde satışa hazır 9 gram eroin, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 17 adet mermi ele geçirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı